OVER ONS

 

De Deel is een groep van ca 15 vrijwilligers met een bestuur van 4 personen.  Zij vormen de kern van onze activiteiten. U ontmoet hen vaak als gastvrouw/gastheer. Maar ook als organisator of deskundige. 

Onze vrijwilligers  pakken in teams een onderwerp of een activiteit op. Zo ontstaan groepen van ervaren en bekende medewerkers.  Gastheren/vrouwen die met plezier anderen ontvangen.

 

Wij doen dit vanuit de overtuiging dat samen activiteiten ondernemen voor iedereen goed is. Wetenschappelijk is bewezen dat dit goed is voor de gezondheid en de geestelijke fitheid. Naarmate  de oude omgeving verandert en soms wegvalt wordt dit belangrijker. 

 

We hebben veel contacten met zusterorganisaties. Zo krijgen we ook vaak suggesties voor nieuwe activiteiten. En blijven we aangesloten op andere zorgverleners. Wij zijn blij met subsidie van de gemeente Leusden en steun van anderen. 

 

De Deel wordt op dit moment juridisch gezien nog gerund vanuit de Stichting Ideel.

 

 

Kom ons team versterken

 

We willen onze activiteiten gaan uitbreiden op de gebieden bewegen, samen eten, spelletjes en lezingen.  We zoeken daarom nieuwe gastvrouwen en -heren. Ben je gastvrij en behulpzaam? Vind je het leuk om met mensen te werken en dingen te organiseren?  Blijf dan zelf ook actief en kom ons gezellige team versterken. 

Vraag informatie op, of kom een keer kijken.